Nowy rok szkolny…

Nowy rok szkolny dla uczniów oddziału dla dzieci niepełnosprawnych w Pawłowie Skockim nie zapowiadał się standardowo jak dla ucznia. Już 5 września uczniowie wraz z rodzicami i swoimi paniami opuścili mury szkoły aby przez dwa tygodniu obcować z nadmorskim klimatem. Wprawdzie morze przywitało nas kapryśna pogodą to jednak nie zniechęciliśmy się i z każdym dniem mogliśmy poznawać uroki jesiennej pogody czy to wiatr czy to słońce a nawet deszcz dzięki niej mogliśmy zobaczyć morze w różnych odsłonach. Jednak nasz wyjazd to nie tylko atrakcyjny wypoczynek od nauki. Ale każdego dnia każdy z uczniów oddawał się zabiega rehabilitacyjnym,  również organizator naszego wyjazdu miał dla nas ciekawe atrakcje w szczególności w naszej pamięci zapisał się codzienny basen czy wieczorne potańcówki. Z pewnością ze smutkiem opuszczaliśmy Darłówko chociaż myślę, że jeszcze tutaj powrócimy.

Jednak nie zapominamy ,że gdyby nie wsparcie przyjaciół ze Stowarzyszenia Edukacyjnego Tęcza, jak również Władz Gminy Skoki naszego wyjazdu nie udałoby się zrealizować za co bardzo dziękujemy!!!