WARSZTATY UMIEJĘTNOŚCI WYCHOWAWCZYCH W ŁOSIŃCU

Dnia 23 lutego 2013r. odbyło się drugie spotkanie z cyklu ?Warsztatów umiejętności wychowawczych?. Tematem spotkania były Trudne zachowania dzieci. Uczestnicy mogli podzielić się doświadczeniami, spostrzeżeniami ze swojej pracy wychowawczej. Mogli również wrócić pamięcią do swojego dzieciństwa i przypomnieć sobie swoje trudne zachowania oraz przeanalizować ich konsekwencje z perspektywy lat. Mimo poruszania trudnych tematów spotkanie odbyło się w miłej, przyjemnej, życzliwej i radosnej atmosferze. Aktywność uczestników, za którą bardzo dziękujemy, z pewnością wzbogaciła warsztat wychowawczy rodziców jak i prowadzących. Tego dnia oprócz rodziców, z zajęć korzystały również dzieci. Dla nich zabawy przygotowała i przeprowadziła Pani Justyna Korczak ? Sękowska, a pomocą wsparła Pani Danuta Białożyńska ? Wiśniewska. Za zaangażowanie wszystkich osób serdecznie dziękujemy.

Monika Długa

Danuta Dobrzycka – Klimczak