Urodziny Kubusia Puchatka…

W czwartek 26 listopada w oddziale przedszkolnym w Rejowcu obchodziliśmy urodziny Kubusia Puchatka. Tradycyjnie jak na urodziny przystało dzieci zaśpiewały naszemu solenizantowi sto lat a później skosztowały pysznego tortu. Wiele radości sprawiło dzieciom próbowanie przysmaku Kubusia Puchatka czyli miodu tak jak on sam to robi, czyli bez użycia łyżeczki tylko liżąc go językiem z talerzyka. Urodziny nie mogłyby się odbyć bez gości, naszymi gośćmi były dwie mamy naszych przedszkolaków, które chętnie brały udział w naszych zabawach. Pani Joanna Dziadas była naszym gościem specjalnym, gdyż wcieliła się w postać tygryska, przyjaciela naszego solenizanta. Natomiast Pani Angelika Przybylska umiliła nam czas czytając bajki o Kubusiu Puchatku. Dzięki zaangażowaniu tych dwóch pań udało nam się zrealizować dwa ważne projekty: Rodzic w grupie i Książka naszym przyjacielem. Jeszcze raz dziękujemy Pani Joannie Dziadas i Pani Angelice Przybylskiej.

Sandra Dziuba