Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2015/2016…

Uroczystość zakończenia roku szkolnego 2015/2016 w naszej szkole tradycyjnie rozpoczęła się mszą św. odprawioną przez ks. proboszcza Sławomira Komorskiego. Następnie wszyscy zgromadzeni przeszli do szkoły. Tam nastąpił dalszy ciąg uroczystości, którą poprowadziły uczennice: Marta Majcherczyk i Alicja Majchrzak. Pan Piotr Wiśniewski, kierownik filii, oficjalnie rozpoczął spotkanie witając serdecznie przybyłych, chwaląc sukcesy naszych uczniów i dziękując zebranym za cały rok wytężonej pracy. Następnie wychowawcy w towarzystwie p. Wiśniewskiego wręczyli wyróżniającym się w nauce uczniom nagrody, a ich rodzicom listy gratulacyjne. Wśród wyróżnionych znaleźli się:

Klasa I:
 Gracjan Piec, zachowanie bardzo dobre, średnia ocen 5,00
 Katarzyna Rybak, zachowanie wzorowe, średnia ocen 5,10
 Wiktoria Urbańska, zachowanie bardzo dobre średnia ocen 4,81

W szczególny sposób pożegnaliśmy absolwentów szkoły, którzy odebrali Dyplomy Absolwentów, świadectwa oraz nagrody za zdobyte osiągnięcia. Dodatkowo uczniowie kończący szkołę z wyróżnieniem wzbogacili naszą galerię najlepszych absolwentów. Młodzież pożegnała się ze szkołą krótkim przedstawieniem, dziękując nauczycielom i rodzicom za całokształt nauki i wychowania.

Wszystkim Uczniom życzymy udanego wypoczynku, wspaniałej pogody i niezapomnianych wrażeń, a także ochoczego powrotu do szkoły już we wrześniu.