Uroczyste zakończenie roku szkolnego 2014/2015…

Słowa piosenki Szczęśliwej drogi już czas… znakomicie oddały charakter uroczystości zakończenia roku szkolnego 2014/2015, które odbyło się w dniu 26 czerwca. Pan Piotr Wiśniewski, kierownik filii, oficjalnie rozpoczął spotkanie witając serdecznie przybyłych, by następnie wręczyć wyróżniającym się w nauce uczniom nagrody, a ich rodzicom listy gratulacyjne.

W szczególny sposób pożegnaliśmy absolwentów szkoły, którzy odebrali świadectwa oraz nagrody książkowe  za wzorowe bądź bardzo dobre zachowanie i bardzo dobre wyniki w nauce oraz nagrody rzeczowe za rewelacyjne wyniki uzyskane na sprawdzianie szóstoklasisty. Troje uhonorowanych uczniów to: Filip Graczyk, Anita Sydow, Radosław Szymkowiak. Dodatkowo uczniowie kończący Szkołę Podstawową z wyróżnieniem wzbogacili naszą galerię najlepszych absolwentów. Młodzież pożegnała się ze szkołą humorystycznym przedstawieniem, które do łez rozbawiło publiczność.  Natomiast klasa V przygotowała wzruszający film, dokumentujący sylwetki naszych tegorocznych absolwentów.

Wszystkim Uczniom życzymy udanego wypoczynku, wspaniałej pogody i niezapomnianych wrażeń, a także ochoczego powrotu do szkoły już we wrześniu.

Grono Pedagogiczne