Serdecznie dziękujemy wszystkim…

Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w Świątecznym Kiermaszu Bożonarodzeniowym, który odbył się w szkole w Rejowcu. Podczas kiermaszu można było zakupić prace plastyczne wykonane przez uczniów szkoły, rodziców przedszkola oraz nauczycieli szkoły i przedszkola w Rejowcu. Znalazły się tu między innymi: nietypowe świąteczne upominki, stroiki na bożonarodzeniowe  stoły, choinki z kolorowych piórek, gwiazdorki, czy  reniferki na patyku, złote aniołki, a także własnoręcznie pieczone i zdobione przez dzieci, rodziców oraz panie z przedszkola pyszne pierniczki. Nie zabrakło również kolorowych ozdób choinkowych. Powodzeniem cieszyły się też kartki z życzeniami wykonane przez uczniów. W świąteczny nastrój podczas kiermaszu wprowadziły nas  melodie zimowych  piosenek oraz rozprzestrzeniający się w całej szkole zapach świerku i pierników.

A.C.