Biwak w Kamienicy…

Tuż przed wakacjami, uczniowie klasy VI z Lechlina z wychowawczynią, postanowili spędzić ostatnie wspólne dni na biwaku w Kamienicy. Pełni energii, radości i emocji wyruszyliśmy na naszą ostatnią przygodę. Biwak okazał się wspaniałym sposobem na wspólne spędzenie czasu, podczas którego dominowały zajęcia sportowo – rekreacyjne. Oprócz gier, zajęć tanecznych, spacerów i dostępnej siłowni zewnętrznej, główną atrakcją okazały się dla uczniów kąpiele w miejscowym jeziorze. Uczniowie wspaniale poradzili sobie także z przygotowywaniem posiłków i czynnościami porządkowymi. Niewątpliwie był to czas aktywnie spędzony, bardzo radosny, pełen radości i słońca. Jednak wszystko co dobre kiedyś się kończy, tak i nasz biwak dobiegł końca. Za ten wspaniale spędzony czas kierujemy szczególne podziękowania dla Pana Przemysława Majchrzaka, Wójta Gminy Wągrowiec, który wyraził zgodę na udostępnienie nam Centrum Rekreacyjno – Turystycznego w Kamienicy.