Pożegnanie…

lip 11, 2013   //   Autor: Maciej   //   Aktualności, Przedszkole, Rejowiec  //  Brak komentarzy

Z końcem każdego roku szkolnego następuje czas pożegnań, 26 czerwca 2013 r. w przedszkolu w Rejowcu również. Z grupy 5 i 6 ? latków odchodzą najstarsze dzieci aby po wakacjach rozpocząć naukę w szkole w klasie pierwszej. Na uroczystość zaprosiliśmy dyrekcję przedszkola, szkoły, księży, nauczycieli oraz rodziców. Dzieci z pomocą wychowawców przygotowały program artystyczny. Absolwenci zaprezentowali taniec pt. ?Najtrudniejszy pierwszy krok?. Usłyszeliśmy o tym jak wychowankom było przez te lata spędzone w placówce, co czeka ich w szkole, popłynęły również piękne podziękowania i ukłony dla pań dyrektor, pedagog, logopedy i wychowawców. Te dzieci, które zostają jeszcze w przedszkolu wygłosiły wierszyki, o tym co czeka nas na wakacjach i wspólnie po raz ostatni zatańczyliśmy taniec arabski.

Wszystkim przyszłym I ? klasistom życzymy wielu sukcesów, szóstek, spełnienia marzeń i udanych, bezpiecznych wakacji.