Godziny rozpoczęcia roku szkolnego

sie 23, 2011   //   Autor: Tęcza   //   Jabłkowo, Jabłkowo, Lechlin, Przedszkole, Rejowiec, Rejowiec, Szkoła, Łosiniec  //  Brak komentarzy

Po ponad dwóch miesiącach błogiego odpoczynku od obowiązków i nauki, rozpoczynamy kolejny rok szkolny – 2011/2012. Wszystkich czeka wiele pracy, ale jak to zwykle bywa, przyjdzie nam w końcu powiedzieć: było warto! Tradycyjnie rok szkolny zainaugurujemy mszą świętą w miejscowych kościołach oraz spotkamy się w szkolnych ławkach, by usłyszeć uroczysty „pierwszy dzwonek”.

Rozpoczęcie roku szkolnego 2011/2012 odbędzie się w poszczególnych oddziałach według następującego harmonogramu:

Jabłkowo

• Szkoła i przedszkole: 8:00 w budynku szkoły, a następnie wszyscy udają się na mszę świętą w kościele

Rejowiec

• Szkoła i przedszkole: 8:00 msza święta w kościele, 9:00 rozpoczęcie roku w budynku szkoły

Lechlin i Łosiniec

• Szkoła: 9:00 msza święta w kościele w Lechlinie, 10:00 inauguracja roku szkolnego w budynku szkoły w Lechlinie
  • Przedszkole: 9:00 msza święta w kościele w Lechlinie, 10:00 rozpoczęcie roku szkolnego w budynku przedszkola w Łosińcu

Zapraszamy wszystkie dzieci wraz z rodzicami na mszę świętą oraz pierwsze w tym roku szkolnym spotkanie z nauczycielami. Niech nasza współpraca przyniesie owocne rezultaty i przyczyni się do wielu sukcesów!